WebBorgen - Snygga, lättnavigerade & funktionella webbsidor - som du vill ha dem!
logga

Om Louise Söderström

Louise Söderström

Jag som äger och driver WebBorgen är en 22-årig tjej som ursprungligen kommer från Linköping. På gymasiet gick jag på teknikprogrammet med IT-inriktning och webbdesign blev snabbt ett av favoritämnena. På lektionerna fick vi göra flera webbsidor, både själva och i grupp. Innehållet styrdes av elevernas egna intressen och alltmedan jag utvecklade mitt kodande var jag med och gjorde webbsidor om anedokter om Sagan om Ringen, datorspelens historia och ett avslutande projekt med filmrecensioner.

Under sista läsåret var det dags för projektarbete och jag och två kompisar valde att göra en webbsida till friskolan Nya Munken, vilket var ett mycket lärorikt projekt, där vi fick prova på att arbeta på ungefär samma sätt som jag gör inom WebBorgen. Efter detta har jag på egen hand gjort webbsidor, av vilka Brage Psykoterapi, Helena Schiller Bildterapi och såklart den sida du nu befinner dig på ligger ute på Internet.

Sedan fyra år tillbaka bor jag i Lund där jag pluggar till civilingenjör i teknisk matematik. Hösten 2013 påbörjade jag min specialisering inom programmvara. Förutom matematik och programmering har jag också läst kurser i bl.a. ekonomi och fysik. När jag inte pluggar eller jobbar med WebBorgen gillar jag att träffa vänner, spela brädspel och läsa böcker. Dessutom har jag varit mycket engagerad i Lunds studentliv.

Om WebBorgen

logotype

I augusti 2010, då jag och en kompis fick erbjudandet om att uppdatera en webbsida föddes idéen om att starta varsitt webbdesignföretag. På grund av tidsbrist var jag tvungen att tacka nej till erbjudandet, men idéen fanns kvar och min kompis lyckades med att starta och driva sitt företag. Knappt ett år senare, under sommaren 2011 blev idéen verklighet. Efter en del planerande kvarstod bara att hitta på ett namn till företaget. En klurig uppgift som jag gick och funderade över flera dagar till min bror kläckte förslaget WebBorgen, vilket passade perfekt! Sedan var det bara att skicka iväg ansökningar till Bolagsverket och Skattevetket, registrera www.webborgen.se, börja koda på min egen webbsida och skaffa bankgiro och bokföringsprogram och vips var jag egenföretagare.

  • WebBorgen strävar efter att vara ett tillgängligt företag. Jag har min bas i Lund, men besöker regelbundet Linköping, där jag kommer ifrån. Dock har jag redan haft ett projekt där all kommunikation sköttes via mail, vilket fungerade alldeles utmärkt. Hos mig är alla kunder välkomna oavsett var i världen de befinner sig.

  • WebBorgens målgrupp är i första hand föreningar och mindre företag, men även du som privatperson är välkommen att diskutera dina idéer med mig.

  • WebBorgen erbjuder såväl att göra helt nya webbsidor från grunden som att göra om befintliga webbsidor och sköta uppdatering. Jag kan bland annat HTML, CSS, Java och grundläggande PHP och javascript.

  • WebBorgen bygger alltid din webbsida i samråd med dig och utgår från dina egna idéer, förslag och krav vid utformandet av en design. Om du hellre vill det kan du dock ge mig friare tyglar.

  • WebBorgen strävar efter att göra webbsidor som är snygga, lättnavigerade och funktionella.

  • WebBorgens tidigare projekt kan beskådas under Portfolio.


webbsidor, webbsida, hemsidor, hemsida, webbdesign, webdesign, företag, förening, Lund, Louise, Söderström, prisvärd, billig