WebBorgen - Snygga, lättnavigerade & funktionella webbsidor - som du vill ha dem!
logga

Tjänster

Ny webbsida

En webbsida kan ha många funktioner. För ett företag handlar det ofta om en informationsspridare, en reklampelare och ett ställe att möta sina kunder på. Även för en förening är webbsidan en viktig informationskanal, men kan också fungera som en mötesplats på Internet och ett ställe att förvara minnen, i form av t.ex. bilder och referat, på. Är du privatperson kanske det handlar om att du vill presentera ett specialintresse för omvärlden eller hålla kontakt med släkt och vänner via en blogg. Oavsett vilka anledningar du har att skaffa en webbsida kan WebBorgen hjälpa dig.

WebBorgens grundpris för enklare webbsidor är 3000 kr exkl. moms. För större projekt sätts priset individuellt.

För 3000 kr + moms får du allt detta:

 • En unik webbsida, kodad från grunden och designad i samråd med dig.
 • Upptill 10 undersidor.
 • Hjälp att framta en enklare logga eller integrering av en befintlig.
 • En statisk meny.
 • Hjälp att registera webbhotell och www-adress.
 • Uppdateringsguide alternativt rabatt på uppdateringstjänsten.
 • Support via mail.
 • Egna mailadresser av typen nånting@dinsida.se.

Större projekt kan innebära:

 • Fler än 10 undersidor.
 • Dynamisk meny.
 • Mer avancerad logga/grafisk profil.
 • Extra funktioner som kontaktformulär, möjlighet att dölja information etc.
 • Innehåll på fler språk än svenska (såvida du inte sköter all översättning själv och begränsar den totala texten till 10 undersidor).
Om du är osäker på om din planerade webbsida är av enklare modell eller inte, är du välkommen att höra av dig för att konstandsfritt få ett prisförslag.

Statisk respektive dynamisk meny

Att en meny är statisk innebär att den inte förändrar sig. En dynamisk meny däremot kan t.ex. ha undermenyer som syns först när man håller musen över eller klickar på länkar i huvudmenyn. De olika knapparna i menyn kan också förändras, t.ex. beroende vilken undersida man är inne på.

Webbhotell och www-adress

För att kunna ha din webbsida åtkomlig på Internet behöver du ett webbhotell. Jag brukar använda Manufrog eftersom det är billigt och jag har erfarenhet av hur det fungerar, men vill du hellre ha ett annat webbhotell får du gärna komma med förslag. Kostnaden för webbhotellet tillkommer, i Manufrogs fall är det gratis första månaden för att sedan kosta 125 kr per år.

En egen domän eller www-adress, som jag väljer att kalla det, är bra att ha. Som företag eller förening vill man kanske ha en webbadress i stil med www.vårtnamn.se. WebBorgen hjälper dig att registrera din www-adress hos Loopia. I sökrutan "Sök domän" överst kan du söka efter det ord som du vill ha mellan www och ändelsen (t.ex. .se eller .nu) för att se om det finns ledigt. Även priset för www-adressen tillkommer till priset för webbsidan. Priset beror på ändelsen, .se-adresser kostar t.ex. 99 kr per år.

Uppdateringsguide

Skulle du vilja sköta uppdateringen av din nya webbsida själv, men är osäker på om du klarar av det? Lugn, i priset för webbsidan ingår en tydlig steg-för-steg-uppdateringsguide som går igenom hur man skriver grundläggande HTML-kod. I guiden ingår var och hur du ändrar, textredigering, att lägga upp bilder, samt att skapa länkar och listor. Tror du att din uppdatering kommer att bli mer omfattande eller ändå känner dig osäker är du välkommen att anlita WebBorgens uppdateringstjänst till rabbaterat pris. Hur du vill göra med uppdateringen behöver du inte bestämma förrän i slutet av projektet.

Ombyggnad av befintlig webbsida

Har du en webbsida på Internet som du inte är helt nöjd med? Tycker du att designen börjar kännas tråkig och omordern eller är strukturen rörig? Vill du lägga till nya undersidor eller kanske en helt ny funktion? WebBorgen erbjuder ombyggnation av gamla webbsidor. Priset sätts individuellt och beror på webbsidans storlek och hur mycket av den gamla webbsidan som går att återanvända. Tveka inte för att kontakta mig för ettt kostnadsfritt prisförslag.

Uppdatering

Är det ingen på företaget som har tid eller kunskap nog att ta hand om webbsidan? Klagar besökarna på att föreningens senaste nyheter på Internet är två år gamla? Då kanske det är dags att anlita någon som hjälper er att sköta uppdateringen.

WebBorgen erbjuder en snabb uppdateringstjänst. Du skickar det som ska ändras till mig via mail och jag genomför alltid ändringarna på webbsidan inom 2 arbetsdagar, oftast samma dag. Grundpriset är 50 kronor per påbörjad kvart (alltså 250 kr/h inklusive moms). Om uppdateringen är omfattande eller om det är WebBorgen som utvecklat din webbsida får du en individuellt framtagen rabatt.

Priser och betalningsrutiner

Enklare webbsida: 3000 kr exkl. moms

Mer avancerad webbsida: individuell prissättning

Ombyggnation av befintlig webbsida: individuell prissättning

Uppdatering: 50 kr exkl. moms per påbörjad kvart (minus eventuell rabatt).

All fakturering sker i efterhand, dvs. du behöver inte betala något förrän webbsidan är klar! För uppdatering sker fakturering efter avtal.

Jag innehar FA-skattsedel.webbsidor, webbsida, hemsidor, hemsida, webbdesign, webdesign, företag, förening, Lund, Louise, Söderström, prisvärd, billig